Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Procurorul general a dat declarații la sediul CSM. Procurorul general susține că atacurile susținute demotivează anumiți colegi care nu mai doresc să ocupe funcții de conducere.

"Atacurile susținute demotivează anumiți colegi. Cel mai mare rău care s-a întâmplat în ultimii ani acesta a fost: demotivarea colegilor în a-și face datoria și în a fi tentat să ocupe anumite funcții de conducere.

Eu sunt convins că sunt colegi sufient de motivați și de puternici, bine pregătiți profesional, care să opteze pentru așa ceva și care să instrumenteze toate aceste cauze pe care suntem obligați să le soluționăm", a declarat Bogdan Licu.

Nicio situație provizorie nu este pozitivă în nicio instituție. Este bine să avem șefi numiți, care să își asume, care să fie responsabili și conștienți de importanta funcției pe care o ocupă. Și interimarii își asuma și eu cred că mi-ama sumat și la primul și la al doilea interimat", a mai declarat Licu.

"Nu am spus că mă înscriu, am spus că reflectez, iar dacă voi face acest pas, vom discuta la acel moment", a declarat Licu despre situația în care ar putea fi acceptat ca procuror general.