Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Conform unor înregistrări ambientale din dosarul Mafiei PSD din Arad, se pare că partea cea mai mare din șpăgile de la DRDP Timișoara se ducea la filiala social democrată din Giurgiu, acolo unde tronează Niculae Bădălău, fost ministru al Economiei, și finul său, Marian Mina, președinte CJ Giurgiu.
Curios, așa cum reiese din același „ambient” , Răzvan Cuc, ministrul Transporturilor la acea vreme, nu numai că știa de toate infracțiunile și de ilegalitățile care se derulau în zonă, dar era furios ca acești bani se duc in buzunarele dușmanului său, cel din cauza căruia s-a autoexilat la PSD Neamț!
Totodată, din discuțiile inculpaților în acest dosar, a ieșit in evidență obligațiile pe care funcționarii de partid trebuiau sa le achite sub forma unor taxe lunare la casiera de partid, sumele raportând-se la funcția ocupată.
Din referatul procurorilor de caz se înțelege că exercitarea influenței politice în ceea ce privește ocuparea nelegala a unor funcții publice era atât de vasta în timpul guvernării PSD încât cei interesați apelau și la fostul premier, Viorica Dăncilă.

Integral pe România Liberă