Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Renumitul cântăreț și compozitor Ed Sheeran a fost desemnat artistul deceniului de organizaţia britanică Official Charts Company, relatează miercuri Press Association. Ed Sheeran a ajuns de 12 ori în fruntea topurilor melodiilor și albumelor între anii 2010 și 2019 , fiind artistul britanic care a reușit să se mențină cel mai mult timp,în total 79 de săptămâni, pe primul loc în amandouă clasamentele.

Ed Sheeran a devenit al treilea artist care primeşte din partea Official Charts Company premiul pentru stabilirea unui astfel de record.

Ceilalți doi artiști care au reușit această performanță sunt Justin Bieber, primul artist din istorie care s-a situat simultan pe primele trei poziţii ale topului dedicat single-urilor, şi Paul McCartney, care a fost premiat pentru albumele sale datorită cărora s-a situat de 22 de ori pe primul loc în carieră.

Integral pe Evenimentul Zilei