Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Liderii USR și PLUS s-au întâlnit luni pentru a discuta procedura prin care Alianța își va desemna candidații la alegerile locale din iunie 2020. Surse politice au declarat pentru Digi24.ro că deși s-au luat câteva decizii, procesul de desemnare a candidaților este îngreunat de situația tensionată de la București, unde oamenii lui Dacian Cioloș au fost nemulțumiți de nominalizarea lui Nicușor Dan drept candidat al USR în competiția internă din Alianța USR-PLUS.

„Și-ar fi dorit să scăpăm noi de Nicușor Dan și să aibă Vlad Voiculescu calea liberă”, a declarat unul dintre liderii USR, participant la discuții.

Marea nemulțumire a celor din PLUS este dată de șansele mari pe care le-ar avea Nicușor Dan să fie candidatul Alianței. Liderii partidului sunt de părere că Nicușor Dan ar urma să fie susținut și de PNL, motiv pentru care candidatura sa scade șansele lui Vlad Voiculescu și încurcă planurile PLUS de a obține cea mai importantă primărie, Primăria Capitalei.

Integral pe Digi24