Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

România a părăsit Campionatul Mondial din Japonia, după un nou eșec de răsunet. Fetele lui Tomas Ryde au pierdut la scor partida cu Japonia: 20-37! A fost cea mai severă înfrângere de la acest turneu final. Spania ne învinsese în primul meci, scor 16-31.

La pauză, Japonia avea avantaj de 10 goluri
Fără Cristina Neagu, tricolorele au avut un start ratat de meci, fiind conduse cu 3-0, 7-3 și 12-5. Ulterior, niponele s-au distanțat la 10 goluri (16-6), diferență care s-a păstrat până la pauză: 18-8.

Startul părții secunde a fost la fel de slab, iar diferența s-a mărit constant. Japonia conducea în minutul 46 cu 28-14, cea mai mare diferență din meci. S-a terminat 20-37 și România a părăsit Campionatul Mondial după un nou rezultat rușinos.

Cristina Neagu a încremenit pe bancă
Una dintre imaginile care spun totul despre starea de spirit din cadrul echipei naționale o are în prim-plan pe Cristina Neagu. În minutul 41 al partidei, la scorul de 13-25, super vedeta a fost surprinsă pe bancă, descumpănită.

Cristina Neagu nu a evoluat niciun minut în partida cu Japonia, fiind menajată.

Integral pe Digisport