Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Oasele găsite în liziera de lângă Caracal şi despre care se presupune că ar aparţine primei victime a lui Gheorghe Dincă, Luiza Melencu, au fost trimise în SUA, la un laborator FBI. Specialiştii americani ar fi terminat analizele, spune avocatul Tonel Pop.

Acum ceva vreme, specialiştii FBI din Statele Unite au primit probe ale oaselor găsite în pădurea de lângă Caracal, despre care Gheorghe Dincă spune că ar aparţine Luizei Melencu. Se pare că raportul FBI ar fi fost finalizat.

Din păcate, FBI nu a putut evidenţia ADN în probele trimise din România, astfel că nu se poate afirma cu certitudine că oasele aparţin Luizei, aşa cum a declarat Dincă în faţa anchetatorilor. Tonel Pop, avocatul familiei Melencu, spune că din oasele analize de laboratorul FBI nu se poate determina nici măcar dacă oasele sunt de proveniență umană sau animală, scrie romaniatv.net.

Integral pe Capital