Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

SSC Napoli a anunţat că l-a demis pe Carlo Ancelotti din postul de antrenor principal, marţi seara, în ciuda calificării echipei italiene în optimile de finală ale Ligii Campionilor la fotbal.

"Clubul Napoli a decis să-l revoce din funcţia de responsabil tehnic al primei echipe pe Carlo Ancelotti. Rămân intacte raporturile de prietenie, stimă şi respect reciproc între societatea noastră, preşedintele Aurelio De Laurentis şi Carlo Ancelotti", a precizat gruparea din Serie A într-un comunicat postat pe Twitter.

Napoli a făcut acest anunţă după victoria categorică obţinută faţa belgienilor de la Genk (4-0), în cadrul Grupei E din Champions League, partidă în cursul căreia polonezul Arkadiusz Milik a reuşit un hat-trick pentru italieni.

Ancelotti a plătit cu postul său pentru rezultatele nesatisfăcătoare din campionatul Italiei, în care Napoli nu a mai obţinut nicio victorie de şapte etape, coborât pe poziţia a 7-a în clasament.

Integral pe Agerpres