Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Alina Gorghiu a afirmat că liderul interimar al PSD Marcel Ciolacu ar trebui să tragă „o liniuță peste numele lui Teodorovici și să o ia de la capăt”, în contextul în care Eugen Teodorovici l-ar fi îndemnat pe Florin Cîțu să „tragă o liniuță la Guvern”.

„Ce noroc că domnul Ciolacu, președintele interimar al PSD, e mai preocupat de PNL decât de mojicia greu de suportat a colegilor de partid. Domnule Ciolacu, vă adresăm umil o întrebare, care sper să nu rămână fără răspuns. Sunteți mândru de cât de grobian este Orlando Teodorovici? Că parcă nu am văzut nicio delimitare publică, niciun gest de sancționare sau măcar vreo amărâtă de declarație care să arate că PSD chiar înțelege să facă altă politică decât cea a jignirilor! (…) Ulterior votului de la moțiunea simplă, în timp ce Florin Cîțu răspundea întrebărilor puse de jurnaliști, Teodorovici l-a îndemnat să “tragă o liniuță la Guvern”. Nu credeți, domnule Ciolacu, că PSD trebuie să tragă o liniuță peste numele domnului Teodorovici și după să o ia de la capat?!”, a scris Alina Gorghiu, pe Facebook.

Senatorul liberal a precizat câteva exemple din derapajele de atitudine ale fostului ministru de Finanțe.

Integral pe Cotidianul