Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Sfârșitul tragic al lui Răzvan Ciobanu a fost învăluit de mister și a ridicat multe semne de întrebare.

Avocata fostului designer, Laura Vicol, a facut lumină în acest caz și a dezvăluit cauza clară a decesului.

Laura Vicol a explicat care a fost cauza reală a morții lui Răzvan Ciobanu, înlăturând astfel toate celelalte ipoteze false, care au circulat în jurul acestui eveniment tragic, scrie Cancan.

Aceasta afirmă că Răzvan Ciobanu nu a decedat la data de 29 aprilie, așa cum s-a crezut luni întregi. El s-a stins cu o zi înainte, pe 28 aprilie, în jurul orei 23:00, din cauza unui atac cerebral.

„El nu a murit pe 29 aprilie, așa cum s-a vehiculat luni dimineață, când a fost el găsit, el a murit seara, duminica sfântă de Paști, către ora 23.00. Corpul lui a fost găsit a doua zi dimineață. A murit la ora 22.55.”, suține Laura Vicol

”Presupunerea este că toate organele interne i-au fost distruse, pentru că el a făcut infarct înainte să intre… Deci, el, practic, când a intrat pe acea bucată de drum, a suferit un atac cerebral. Din acea cauză, era și poziția de rigor mortis. El era deja mort”, a mai declarat avocata.