Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

„Am putut să observăm, sper, majoritatea, cu indignare, cum fostul ministru al Finanțelor, înconjurat de un grup nemotivat de vesel, de senatori PSD, trecând prin față sau prin spatele celui care dădea un interviu, a considerat că este momentul să jignească pe actualul ministru al Finanțelor într-un mod incalificabil în fața camerelor de luat vederi. Asta îmi confirmă că a fost o golăneală intenționată și nu un derapaj birocratic” (...)

„Așadar consider că este o ieșire incorectă, inadmisibila pe care a avut-o PSD în Senat, inoportună. De aici însă putem să tragem câteva învățăminte importante. Primul lucru ar fi că pentru PSD, în continuare, tot ce nu este PSD și tot ce nu servește direct pesediștii, nu este bun și trebuie jignit și arătat cu degetul. Este o atitudine pe care am clasificat-o, în campanie, drept nedemocratică, o atitudine de partid nereformat, o atitudine care arată dispreț pentru, chiar instituțiile democratice și un dispreț profund pentru români, trebuie să o spun și de dată această”, a declarat președintele Klaus Iohannis despre moțiunea simplă împotriva ministrului de Finanțe, Florin Cîțu, adoptată luni în Senat.