Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Tensiunea vedetelor de la Hollywood a atins cote maxime după ce a fost anunţată lista nominalizăr
În topul producţiilor cinematografice a fost plasat filmul „The Irishman” urmat de „Joker” şi „Once upon a time în Hollywood”.

Cele mai multe nominalizări, şase în total, au fost atribuite peliculei „Marriage Story”, care îi are în rolurile principale pe Scarlet Johansson şi Adam Driver. Scenariul relatează povestea unei familii care se destramă şi a alteia care rămâne unită.
La categoria cel mai bun actor dintr-un film dramă au fost nominalizaţi Christian Bale, Antonio Banderas, Adam Driver, Joaquin Phoenix şi Jonathan Pryce. Pentru titlul de cea mai bună actriţă într-un film de comedie sau musical vor lupta:

„Ana de Armas, „Knives Out“, Awkwafina, „The Farewell“, Cate Blanchett, „Where’d You Go Bernadette“, Beanie Feldstein, „Booksmart“ şi Emma Thompson, „Late Night“. ”ilor pentru Globurile de Aur.

Integral pe Evenimentul Zilei