Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Au mai rămas foarte puţine zile până la vacanţa de iarnă. Ministerul Educaţiei a anunţat că, potrivit structurii anului şcolar, elevii vor avea vacanţă de Crăciun în perioada 21 decembrie 2019 – 11 ianuarie 2020, care coincide cu cea intersemestrială.

Aşadar, peste doar 12 zile, elevii se vor bucura din plin de zile libere, mai bine spus, de 23 de zile de vacanţă, deoarece elevii se întorc la şcoală pe 13 ianuarie, când vor începe cursurile din semestrul II.

După vacanţa de Crăciun, urmează vacanţă de primăvară, între 4 aprilie şi 21 aprilie 2020. Apoi, de pe 22 aprilie până pe 12 iunie urmează iar cursuri, iar de pe 13 iunie, elevii intră în vacanţa de vară. Elevii au liber şi de următoarele sărbători legale: 24 ianuarie – Ziua Unirii Principatelor Române, 1 mai – Ziua Muncii , 17 iunie – Rusalii.

Integral pe Evenimentul Zilei