Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Ambasadorul SUA la București, Hans Klemm, a fost decorat, la final de mandat, de președintele Klaus Iohannis cu Ordinul Național Steaua României, potrivit unei decizii publicate în Monitorul Oficial.

„În semn de înaltă recunoaștere și apreciere pentru implicarea personală la dezvoltarea relațiilor dintre țara noastră și Statele Unite ale Americii, pentru consolidarea Parteneriatului Strategic România-SUA, președintele României decretează: Se conferă Ordinul Național Steaua României în grad de Mare Cruce Excelenței Sale domnul Hans Klemnm, ambasador extraordinar și plenipotențiar al Statelor Unite ale Americii la București”, potrivit deciziei publicate în Monitorul Oficial.

Hans Klemm a preluat funcția de ambasador al SUA la București în septembrie 2015. Funcția urmează să fie preluată de Adrian Zuckerman.

Integral pe Cotidianul