Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a spus că este exclus ca guvernul să dea „ONG” - în loc de „OUG” pe interzicerea cumulului pensiei cu salariul pentru angajații de la stat. El a spus și „megii” în loc de „medici”.

„În privința cumulului de pensie cu salariu, este un principu corect, dar legea, pentru că numai prin lege poate fi promovată - și nu înseamnă că dacă se promovează prin lege va fi constituțională, m-am uitat pe decizia CCR pe legea din timpul guvernării Boc, nu știm dacă va interzice sau nu acest lucru. Oricum, legea trebuie să aibă niște norme în cazuri excepționale și atunci vorbim despre profesori sau megii (sic!) în anumite zone geografice unde nu găsesc acele comunități persoane care să presteze aceste servicii. Este exclus să se dea ONG (sic!), fiincă deja Curtea a avut un punct de vedere”, a spus Ciolacu, într-o conferință de presă.

Integral pe Digi24