Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

PSD va ataca la CCR orice lege pe care Guvernul îşi asumă răspunderea în cazul în care există proiecte în Parlament pe aceleaşi teme, a declarat preşedintele interimar al partidului, Marcel Ciolacu.

"Din punctul nostru de vedere este neconstituţional să vii cu legi de asumare atât timp cât există legi în dezbaterea parlamentară. Indiferent de orice lege cu care vine Guvernul pe asumare în Parlament aceste legi vor fi atacate la CCR în cazul în care există proiecte de legi în Parlamentul României pe aceleaşi teme", a spus Marcel Ciolacu, luni, la finalul şedinţei Biroului Permanent interimar al PSD.

Întrebat dacă vor depune moţiune de cenzură în cazul asumării răspunderii Guvernului pe anumite proiecte, liderul social-democraţilor a spus: "Plafoanele bugetare erau obligaţi să vină cu ele, este o lege premergătoare bugetului de stat, în rest să vedem cu ce vin''.

Integral pe Jurnalul Național