Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul Teritorial Timișoara efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârşirea unor infracţiuni de corupție, săvârşite în perioada 2016-2019.
În cursul zilei de 09 decembrie 2019, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în 5 locații situate pe raza județelor Timiș și Arad, din care două sunt sediile unor instituții publice, restul reprezentând sediul județean al unui partid politic și domiciliile unor persoane fizice.

În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Direcției Generale Anticorupție. Perchezițiile DNA se desfășoară la sediul PSD Arad, la sediul Direcției de Drumuri Timișoara și la Vama Nădlac. Sunt vizați trei parlamentari PSD – Dorel Căprar, Florin Tripa și Ioan Chisăliță (foto de la stânga spre dreapta). Perchezițiile vizează domiciliul lui Florin Tripa și al șefului Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri (DRDP) Timişoara, consilierul judeţean PSD de la Arad Cristian Ispravnic. Acesta a fost ridicat, luni dimineaţa, de la sediul PSD Arad.

Integral pe Curentul