Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

A trecut o lună de aparentă linişte, iar minele lăsate de PSD încep să explodeze, una câte una, în faţa guvernului "temporar" condus de Ludovic Orban. Acum vine rândul Sănătăţii, aşa cum era lesne de anticipat, pentru cine are ochi de văzut. Vorbind despre claw-back-ul la medicamente (oare ce-o fi aia!?), Ministrul Costache face primul pas greşit din mandatul său abia început, cu adevărat prima comunicare managerială de la instalare: "Toată lumea se uită la Ministerul Sănătăţii, când, de fapt, problema este la Ministerul de Finanţe şi ghidul care îl dă primul ministru asupra comportamentului Ministerului de Finanţe.".

Nimic mai fals! O astfel de aruncare a prosopului înainte de a începe jocul, de mutare a responsabilităţii în curtea lui Cîţu şi implicit pe umerii premierului Orban, este aproape un gest de laşitate, o abdicare imediată şi o recunoaştere că, personal, nu are soluţii. Sper ca domnul doctor Costache să îşi revină şi să revină în ring cât de curând.

Integral pe Adevărul