Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Bugetul cumulat al Ministerului Sănătăţii cu cel al Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate s-a apropiat anul acest de aproape zece miliarde de euro. Cui îi face cu ochiul?

Poate că nu vă mai miraţi de ce doar anumite posturi de radio sau tv, de ce o serie de influenceri induc în societate ideea că avem un sistem medical corupt? Că medicii români nu te tratează dacă nu le oferi şpăgi? Că spitalele noastre sunt un dezastru? Justă ar fi doar întrebarea de ce scandalul Hexi Pharma s-a închis atât de curând?

Avem unul dintre cele mai bine coordonate sisteme naţionale de urgenţe. Oare atacurile repetate, concertate şi atent dozate împotriva lui Raed Arafat nu lămuresc lumea că altul e interesul decât cel trâmbiţat?

România are cea mai calificată şcoală de medicină din Europa de Est şi din Balcani. Transplantologia românească, una dintre cele mai de succes din lume, este ţinta predilectă a unor agenţi de eroziune. Cine nu ştie că Eurotransplantul e un consorţiu de miliarde de euro şi că cineva a pus ochiul pe fabrica de salvare de vieţi e fie naiv, fie agent de contagiune.

Integral pe România Liberă