Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Rareş Bogdan explică, dacă mai era nevoie, despre cum unii câştigau pensie de la stat şi salarii tot de la stat de două sau trei ori mai mult decât în sectorul privat şi trebuie să se facă dreptate.

Rareş Bogdan: „Anularea cumulului de pensie de la stat cu salariul la stat este o măsură etică, mai mult decât decentă, menită să reducă favorizarea nesimțită a unora în detrimentul altora.
AM PROMIS in campaniile electorale ale anului 2019 si acest lucru, subliniază europarlamentarul PNL şi continuă: Sa fim mai clari, persoane care la 41-45 de ani se pensionau din instituții ale statului erau angajate din nou …tot la stat, unii la cateva saptamani doar de la pensionare, unii câstigând în România la stat de două sau trei ori mai mult decât în sectorul privat fără să facă mai nimic, doar pentru că partidul leneșilor își consolida bazinul electoral prin același sistem de cumetrii.

Integral pe Evenimentul Zilei