Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Viorica Dăncilă şi soţul ei duc o viaţă mult mai liniştită acum, după ce fosta şefă a PSD a pierdut alegerile prezidenţiale şi apoi conducerea Partidului Social Democrat. Puţini ştiu însă de problemele pe care le-a avut în trecut familia Dăncilă, atunci când Viorica şi Cristinel Dăncilă au fost daţi în judecată.

Viorica Dăncilă este, de obicei, foarte discretă când vine vorba despre viaţa personală, însă, înainte de turul doi al alegerilor prezidenţiale, a acceptat să acorde un interviu de acasă, alături de soţul său, în emisiunea Florentinei Fântânaru de pe Antena 3.

”Sincer să fiu, mi-a fost frică când am dus-o prima dată, pentru că era o fată de oraş. Venise de la oraş şi am dus-o cu trenul şi am luat-o cu căruţa de la gară. Au ieșit tata, mama. Tată, mamă, vă prezint viitoarea mea soție! (…) ”În momentul în care a intrat prima dată în curte, tatăl meu a zis… m-a tras deoparte și mi-a zis: ”Crezi tu că o să se adapteze aici? Când o auzi mâine dimineață măcănitul rațelor?” ”Stai liniștit, tată, că o să vezi că da” ”, a povestit atunci Cristinel Dăncilă, soţul fostului premier.

Integral pe Capital