Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Premierul Victor Orban a declarat vineri că statul va deconta o serie de cheltuieli pe care sunt nevoiți să le facă în principal românii din mediul rural. ”Aceste aspecte vor face parte din proiectul de lege pentru care ne vom angaja răspunderea și care de asemenea necesită adoptarea cât mai rapidă”, a spus Orban.

Copiii care sunt nevoiți să facă naveta pentru a merge la școală vor avea costul transportului decontat de către stat, a declarat vineri premierul Ludovic Orban. Astfel, pachetul de legi pentru care Guvernul își va asuma răspunderea în Parlament include și abrogarea Ordonanței 51 care, conform Premierului Ludovic Orban, nu permite decontarea navetei școlare.

”Vom abroga Ordonanța 51 astfel încât să permitem decontarea navetei școlare. Trebuie să știți că la ora actuală există localități în care copiii, din cauza faptului că nu își permit să plătească costul integral al biletului de transport, nu se duc la școală”, a spus el.

Integral pe Capital