Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Unul din greii de la Interne a fost dat afară pe loc. Cineva din Guvernul Orban a făcut anunțul. Liberalii își mențin promisiunile conform cărora vor face curățenie în instituțiile statului iar toți cei puși în funcții pe nemeritate vor fi demiși.

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a decis să-l demită pe Florentin Robescu, subsecretar de stat al Ministerului de Interne, care primea și salariu, dar și o pensie de 13.000 de lei.

Robescu s-a pensionat în anul 2016, iar în luna august a acestui an a fost adus pe post de subsecretar de stat de către Mihai Fifor în perioada în care a fost interimar la șefia MAI-ului. De-a lungul timpului, el a ocupat mai multe funcții importante în Ministerul de Interne, ajungând chiar adjunct al inspectorului general al Poliției Române pe vremea lui Petre Tobă.

Integral pe Evenimentul Zilei