Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Deputatul PSD Nicuşor Halici conduce Comisia Juridică din Camera Deputaţilor, iar în ultima săptămână a fost printre cei mai activi aleşi ai PSD pe tema recursului compensatoriu. Conform CV-ului publicat pe site-ul Parlamentului, acesta a avut primul job la vârsta de 26 de ani ca secretar într-o comună din judeţul Vrancea, condus de Marian Oprişan, după care a fost angajat doar pe proptele politice.

Născut în 1977, deputatul PSD Nicuşor Halici a terminat în anul 2000 Facultatea de Drept la o universitate privată din Bucureşti. Masterul l-a făcut abia şase ani mai târziu, într-un alt domeniu - Dreptul afacerior, pentru ca înainte de asta, în 2003, să se angajeze, la 26 de ani, în funcţia de secretar la primăria comunei Păuleşti, judeţul Vrancea.

În 2010 acesta îşi dă demisia din funcţia de secretar şi avansează neaşteptat în carieră la funcţia de director executiv în administraţia publică a Consililului Judeţean Vrancea. Mai apoi, în 2014, acesta devine prefect de Vrancea, după care, în 2016, devine deputat PSD. Potrivit ziarelor locale, saltul lui Halici este explicat de prietenia acestuia cu Marian Oprişan, care l-ar fi luat sub aripa sa protectoare.

Integral pe Adevărul