Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Supercom SA este una dintre afacerile de succes din domeniul colectării și tratării deșeurilor menajere. Afacerea s-a ridicat mai ales în urma contractelor cu primăriile și consiliile județene conduse de PSD. Cel mai important contract al acestei societăți este în Sectorul 2 al Capitalei. Înțelegerea încheiată acum un deceniu, riscă să fie prelungită pe 20 de ani contra unei sume care se apropie de un miliard de euro.

Firma condusă de un fost parlamentar social-democrat, Ionel Ciuclea, a reușit să încheie în ultimii ani contracte în localități controlate administrativ tocmai de acest partid. Pe lângă mega-afacerea din Sectorul 2, Supercom a mai încheiat contracte în Bistrița-Năsăud, Hunedoara sau Gorj. Reprezentanții companiei pe care i-am contactat susțin că toate contractele au fost încheiate corect. Firmele concurente susțin că a contat mult și afinitatea PSD pentru această companie de colectare a gunoiului.

Integral pe Cotidianul