Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Guvernul a dezbătut în primă lectură două proiecte de lege, pentru care urmează să decidă, în următoarea şedinţă, angajarea răspunderii, privind unele măsuri care trebuie prorogate pentru anul 2020 în domeniul justiţiei şi, respectiv, abrogarea OUG 5/2019, referitoare la măsurile care au incidenţă asupra transportului rutier interjudeţean, a anunţat vineri seară şeful Cancelariei premierului, Ionel Dancă.

"Astăzi, în cadrul şedinţei de guvern, au fost prezentate şi dezbătute în primă lectură două proiecte de lege, pentru care Guvernul urmează să-şi angajeze răspunderea, respectiv proiectul de lege privind unele măsuri care trebuie prorogate pentru anul 2020 în domeniul justiţiei şi proiectul de lege privind abrogarea Ordonanţei 51 în ceea ce priveşte măsurile care au incidenţă asupra transportului rutier interjudeţean", a declarat Ionel Dancă, la finalul şedinţei Executivului.

Integral pe Agerpres