Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Ministerul Sănătăţii, Victor Costache, a anunţat, vineri, că a lansat licitaţia pentru achiziţia serviciilor de proiectare în cadrul proiectului „Construirea Spitalului Regional de Urgenţă Iaşi” şi servicii de asistenţă tehnică. Valoarea estimată a contractului depăşeşte 63 de milioane de lei, iar toţi cei interesaţi au termen de depunere a candidaturilor, data de 31 ianuarie 2020.

„Lansarea marilor proiecte de infrastructură reprezintă un punct strategic în Programul de Guvernare. Proiectul Spitalului Regional Iaşi este cel mai avansat. Practic, astăzi am lansat oficial procedura de achiziţie a serviciilor de proiectare a viitoarei unităţi spitaliceşti. Cei care câştigă licitaţia, au termen 1 an de zile de la semnarea contractului să termine proiectul tehnic, ulterior se va demara procedura de licitaţie şi construcţia efectivă a spitalului”, a declarat Victor Costache, ministrul Sănătăţii, citat într-un comunicat de presă.

Valoarea contractului este de 63.829.354,57 lei fără TVA, iar toţi cei interesaţi au termen de depunere a ofertelor data de 31 ianuarie 2020.

Integral pe Adevărul