Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Radu Tudor consideră că vin vremuri interesante în politica românească, odată ce varianta alegerilor anticipate este susținută atât de Ludovic Orban cât și de Klaus Iohannis.

Realizatorul Antena 3 spune că, deși situația dărâmării propriului guvern nu este nouă, de această dată lucrurile vor arăta altfel, existând și sprijin din partea președintelui României.

”Klaus Iohannis și Ludovic Orban au spus la unison că se vor declanșa alegeri anticipate. Asta presupune să cadă guvernul de două ori. Cum va arăta România cu un guvern dărâmat de propria majoritate? Am mai experimentat asta cu PSD. De această dată va fi mai interesant. Dacă s-a luat această decizie, obiectivul este ca în luna iunie să avem alegeri parlamentare anticipate, odată cu alegerile locale” a spus Radu Tudor la ”Punctul de Întâlnire.