Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Un tânăr de 20 de ani a fost la un pas să îşi piardă viaţa, după ce a trecut la câţiva milimetri prin faţa unui tren, în comuna Jucu din Cluj. Tânărul nu a observat trenul pentru că era concentrat pe o convorbire telefonică.

„Minunea de la trecerea la nivel cu calea ferată, din Jucu Herghelie. Imaginile au fost surprinse de camerele video montate la trecerea la nivel cu calea ferată din Jucu Herghelie, miercuri, 4 decembrie, în Cluj. Conducătorul auto nu a respectat semnalele luminoase şi acustice de la trecerea la nivel cu calea ferată din Jucu Herghelie, fiind la un pas de a fi spulberat de trenul care circula pe ruta Cluj-Bistriţa Nord”, scriu cei de la CFR Infrastructură. Tânărul de 20 de ani le-a declarat poliţiştilor clujeni că atenţia îi era distrasă de convorbirea telefonică pe care o purta.

Integral pe Gândul