Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

PSD solicită Guvernului Orban măsuri suplimentare de protecție a angajaților, după eliminarea supraimpozitării contractelor part-time, transmite Mihai Fifor. El susține că fără aceste măsuri există riscul ca sute de mii de români care au lucrat part-time să aibă o pensie sub nivelul minim garantat.

„Noi am votat aceste măsuri, în speranța că ele vor fi dublate de alte decizii coerente, pentru că altfel ceea ce s-a adoptat în Camera Deputaților nu se va regăsi într-o îmbunătățire a nivelului de trai al oamenilor, așa cum ne dorim.Reprezentanții PSD au spus, de la început, că trebuie să fim foarte atenți în ceea ce privește impozitarea salariilor part-time la nivelul salariului minim.

În cazul în care nu vor fi luate și alte măsuri, care să vizeze protecția angajaților, ne vom trezi peste ani de zile cu sute de mii de români, care au fost plătiți cu salarii de 2 sau 4 ore, că vor avea pensii sub nivelul minim garantat. De aceea, tragem încă un semnal de alarmă și cerem guvernului măsuri suplimentare de protecție a angajaților”, a scris Mihai Fifor, pe Facebook.

Integral pe Cotidianul


Alte articole pe același subiect