Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Gică Hagi și-a spus din nou nemulțumirile cu privire la modul în care a fost tratat de FRF, care nu l-a invitat la tragerea la sorți pentru EURO 2020. ”Regele” se simte exclus din sport, deși a fost liderul celei mai bune generații din fotbalul românesc.

Hagi și-a expus opinia după meciul pierdut de Viitorul cu Astra, joi seară. ”Scuzele sunt scuze. Important e să simți. Eu asta am înțeles, că Hagi a făcut puține pentru fotbalul românesc. Dar eu sunt singurul jucător din România care a fost inclus în top 100 fotbaliști din istorie. Asta e. Pe mine m-au trimis la Ovidiu, la țară.

Probabil a deranjat acea performanță de la U21. Eu nu oblig pe nimeni, însă era doar o chestiune de invitație. Nu e obligat nimeni să facă ceva, dar să creeze ei o nouă generație. Generația de Aur e eliminată, e scoasă din horă, din fotbalul românesc!” a explicat Gică Hagi la Look Plus, la finalul meciului.

Integral pe Cotidianul