Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

După ce premierul Ludovic Orban a menționat, în declarația de avere postată pe site-ul Guvernului, că a încasat, în ultimul an fiscal, împreună cu soția, suma de 3.100 de lei lunar, liderul Pro România, Victor Ponta, a reacționat dur pe contul său de socializare.

Acesta scrie că, în 2014, Orban i-a făcut o plângere penală pentru nereguli în declarația de avere. „Viața politică ne pune atât de des în situații neașteptate, din care, însă, trebuie să tragi mereu aceeași lecție: rămâi om, dincolo de bătălia politică. Ce ție nu-ți place, altuia nu-i face!”, arată liderul Pro România.

Ponta povestește că în campania pentru alegerile prezidențiale din 2014, deputatul PNL Ludovic Orban a depus împotriva lui o plângere penală, „încălcând niște reguli de bun simț și necesare în politică”. „Domnul Orban a depus o plângere similară și împotriva soției mele. Evident că ambele plângeri au fost cercetate și a rezultat că erau total nefondate. Dar m-a afectat acel lucru, pentru că mi-a afectat familia”, spune Ponta.

Integral pe Jurnalul Național