Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Rompetrol Well Services (RWS) și-a reluat și extins în acest an gama de servicii petroliere asigurate operațiunilor de profil din largul Mării Negre, prin contribuția adusă recent la amplul proiect de dezafectare a platformei Gloria.

RWS a realizat lucrările de asigurare și punere în conservare în condiții de siguranță a sondelor aferente platformei marine – proprietate a OMV Petrom, iar ulterior de cimentarea acestora. Operațiunile au fost încheiate cu succes de personalul Rompetrol Well Services, folosind echipamentele companiei și în acord cu cele mai bune practice internaționale și standarde ale Institutului American al Petrolului (API).
Soluțiile tehnice și pastele de cimentare folosite în cadrul lucrărilor de închidere a sondelor au fost dezvoltate integral de companie, prin programe specializate, dar și în baza experienței de 70 de ani în acest domeniu. Rețeta a fost testată în prealabil în laboratorul propriu din Ploiești.

Integral pe Capital