Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Educația, infrastructura și organizarea autorităților publice pe criterii de eficiență sunt cele trei mari priorități de care s-ar ocupa în primul rând antreprenorii români, dacă aceștia ar avea timp de un an puterea și resursele necesare pentru a schimba lucrurile, arată un sondaj efectuat de platforma de afaceri, networking și dezvoltare profesională Business Days.

Sondajul, efectuat pe un eșantion de 210 antreprenori și manageri, a avut în vedere inclusiv identificarea opiniilor comunității de afaceri față de actualul context politic și interesul lor față de modul de elaborare și implementare a politicilor publice, în perspectiva Business Days București 2019. Evenimentul va reuni peste o săptămână, între 11 și 12 decembrie, circa 700 de oameni de afaceri, antreprenori,, General manageri, CEO, manageri de toate nivelurile, specialiști independenți, precum și reprezentanți ai comunității academice și ai mass-media.

Integral pe Capital