Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Radu Niţu, ales municipal la Focşani, i-a cerut unui fost militar care asista o şedinţă publică să ia pistolul şi să-i împuşte pe colegii din opoziţie. La sfârşitul lunii mai 2019, o şedinţă de consiliul local din Focşani s-a transformat într-un adevărat circ. La şedinţă au participat şi câţiva cetăţeni din oraş, nemulţumiţi de starea deplorabilă a asfaltului de pe strada unde locuiesc.

Nemulţumit de modul cum decurgea şedinţa, unul dintre cetăţenii care participa la şedinţă, fost ofiţer de armată, a spus că doreşte să plece de la întâlnire, moment în care alesul local PSR Radu Niţu i-a recomandat să-i împuşte pe membrii Opoziţiei. „Ăştia nu votează niciun proiect la Focşani, din cauza lor dom`le, stai aici să vezi, ia pistolul şi îi împuşcă, ai fost militar... Uite, nu votează niciun proiect, stau, nu votează nimic”. La doar câteva zile, acelaşi ales local Radu Niţu s-a întâlnit la un eveniment public în Focşani cu deputatul liberal Ion Ştefan, actualul ministru al Dezvoltării, căruia i-a spus: ”dacă aş avea un pistol te-aş împuşca, pentru că tu eşti vinovat”.

Integral pe Adevărul