Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Zi neagră pentru românii din Spania, unde au avut loc două accidente rutiere în care şi-au pierdut viaţa patru români şi un francez, iar alte patru persoane au fost rănite.

El Pais, citat de jurnalemigrant.com, informează că primul accident a avut loc în jurul orei 7.00, miercuri dimineaţa, pe şoseaua CV-13, pe raza localităţii Vilanova d’Alcolea, în dreptul aeroportului Castellon din provincia autonomă Valenciană. Tragedia s-a produs după ce două maşini s-au ciocnit frontal şi în urma impactului trei bărbaţi au murit, iar alte două persoane au fost grav rănite.

Într-unul dintre autovehiculele implicate în tragicul accident şi care circula în direcţia Cabanes se aflau patru persoane de cetăţenie română, aparent din aceeaşi familie: un bărbat de 24 de ani şi trei bărbaţi în vârstă de 22, 42 şi 48 de ani. Tânărul de 22 de ani şi bărbatul de 48 de ani au decedat din cauza rănilor provocate de impactul dintre cele două autovehicule, în timp ce tânărul de 24 de ani şi celălalt bărbat, în vârstă de 43 de ani, au fost transportaţi în stare foarte gravă la spitalul din Castellón.

Integral pe Gândul