Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Fotografii pornografice cu mai mulți profesori de la Colegiul Naţional „Emil Botta” din Adjud, județul Vrancea, au fost răspândite pe rețelele de socializare. Primele date arată că pozele sunt trucate, astfel că polițiștii și procurorii DIICOT au început anchete. Surse apropiate anchetei spun că printre cei verificați sunt și elevi ai colegiului din Adjud. Unul dintre profesorii implicați în scandal a făcut plângere la Poliție.

„Există o plângere înregistrată la Poliția Municipiului Adjud. Un profesor a depus plângerea. În prezent se efectuează cercetări pentru verificarea celor semnalate. Încă nu s-a deschis un dosar penal, este posibil să mai apară și alte plângeri”, a declarat, pentru Mediafax, purtătorul de cuvânt a IPJ Vrancea, Cătălina Murariu. Fotografiile au fost retrase de pe rețelele de socializare.

Integral pe Cotidianul