Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Un cunoscut om al lumii interlope, a fost prins, ieri, într-o amplă operațiune coordonată de procurorii DIICOT. Valentin Băluș, şeful clanului sportivilor este considerat de autorităţi ca fiind unul dintre cei mai periculoși interlopi români.

Protrivit unui comunicat DIICOT, "la data de 04.12.2019, procurorii DIICOT – Biroul Teritorial Arad au efectuat un număr de 3 percheziții domiciliare” în București și pe raza județului Arad, „într-o cauză vizând destructurarea unui grup infracțional organizat, format din 7 persoane, specializat în săvârșirea infracțiunilor de trafic de migranţi în formă continuată, trecere frauduloasă a frontierei de stat în formă agravată și favorizarea făptuitorului".

Procurorii DIICOT spun că există suspiciunea că "doi dintre membri reţelei infracţionale (dintre care unul reprezentativ din cadrul conducerii Grupării Sportivilor) au săvârşit mai multe furturi cu prejudicii mari şi în bandă organizată pe teritoriul Elveţiei".

Integral pe Jurnalul Național