Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Megan Rapinone (34 de ani), cea care a câștigat Balonul de Aur la fotbal feminin, a lansat un atac la adresa jucătorilor de top din fotbalul masculin! Fotbalista i-a acuzat pe Leo Messi, Cristiano Ronaldo și Zlatan Ibrahimovic că nu se implică în rezolvarea problemelor existente în sport, precum rasismul, homofobia, sexismul și multe altele, într-un interviu acordat celor de la France Football.

Americanca în vârstă de 34 de ani a vorbit cu francezii, cei care decernează Balonul de Aur: "Vreau să strig: 'Ronaldo, Messi, Ibrahimovic, ajutați-mă!' Aceste mari staruri nu se implică în nimic, deși există atâtea probleme în fotbalul masculin. Se tem să nu piardă totul, sau ce se întâmplă? Poate cred asta, dar nu este adevărat", a spus sportiva.

"Cine îi va șterge pe Messi și Ronaldo din istoria fotbalului dacă vor lua atitudine împotriva rasismului sau a sexismului?", a mai zis Rapinoe.

Megan Rapinoe este considerată o ambasadoare în ceea ce privește lupta cu astfel de probleme: "Pe de o parte, sunt o jucătoare bună. Pe de altă parte, activitatea mea în afara terenului îmi aduce mult suport, fiindcă lumea înțelege că eu lupt pentru a găsi soluții pentru problemele societății noastre. Ideea este să îi conving și pe alții să vorbească mai tare, să atragă atenția asupra acestor nereguli", a mai adăugat jucătoarea.

Integral pe Digisport