Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Social-democratul Niculae Bădălău şi-a anunţat, miercuri, în cadrul Comitetului Executiv Naţional al PSD, retragerea din conducerea interimară a partidului, informează surse din cadrul formaţiunii politice. În locul său a fost numit Marian Mina, finul lui Bădălău, preşedinte al CJ Giurgiu, precizează surse din cadrul şedinţei.

Anterior, la sosirea la şedinţă, Niculae Bădălău a afirmat că își cere din nou scuze față de românii care sunt plecați la muncă în străinătate și că regretă contextul și formularea „total nefericite”. Liderul PSD Giurgiu a precizat că va respecta decizia pe care o vor lua în CEx colegii săi în ceea ce îl privește.

În cele din urmă, nu s-a mai pus problema unei sancţiuni, după retragerea voluntară a lui Bădălău. Europarlamentarul PSD Dragoș Benea a părăsit şedinţa, nemulţumit că sancţionarea lui Bădălău nu se mai supune la vot.

Integral pe România Liberă