Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Comitetul Executiv al PSD s-a reunit, miercuri, în prima şedinţă după ce Marcel Ciolacu a preluat şefia interimară a partidului. Social-democraţii au stabilit data Congresului: 29 februarie. Niculae Bădălău, care a jignit diaspora, a fost exclus din conducerea interimară a partidului şi ar putea fi înlocuit de la şefia organizaţiei Giurgiu cu finul său, susţin surse politice pentru Adevărul.Codrin Ştefănescu şi Cătălin Rădulescu au fost maziliţi.

Marcel Ciolacu, la finalul CEX: Am plătit electoral pentru recursul compensatoriu. Congresul va avea loc pe data de 29 februarie. Va fi un Congres transparent şi corect. Jurnalist: Candidaţi la Congres? Ciolacu: Mandatul meu este de a organiza un Congres corect şi transparent. O să iau şi hotărâri în ceea ce mă priveşte. De ce nu aţi fost de a cord să-l suspendaţi din partid pe Niculae Bădălău? S-a votat o sancţiune. Nu mai face parte din niciun for de conducere la nivel central. Organizaţia de la Giurgiu va discuta şi va lua o decizie. PSD-ului i-a făcut foarte mult rău acea declaraţie.

Este suficient? Nu, dar deciziile la nivel locale se iau în organizaţii. Eu nu sunt tătucul acestui partid. Cât timp voi fi eu preşedinte interimar, nu va fi exclus nimeni din partid. Vreau să aduc înapoi în partid oamenii excluşi în ultimii ani. Mai poate candida Niculae Bădălău la Congresul din februarie? Vom vedea.

Integral pe Adevărul