Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Peste 60 de persoane s-au adunat, joi dimineața, în fața sediului Primariei Capitalei, pentru a protesta fața de problemele RADET din ultimele luni. Bucureștenii au venit cu ligheane și cu pancarte pe care sunt transmise mesaje legate de faptul că în ultima perioadă au întâmpinat mai multe probleme cu apa caldă și caldura.

Oamenii spun că vor ca municipalitatea să investească în cele necesare și să renunțe la cheltuielile cu vouchere sau târguri.

„Protestăm pentru că nu avem apă caldă și căldură într-o bună bucată din București. Am venit cu lighean în care ne spălăm ca pe vremea lui Ceaușescu. (...) Nu știu ce se va schimba, depinde de primar și de administrație. Sperăm să se cheltuiască mai puțini bani pe alte lucruri care nu sunt necesare. Avem cel mai scump târg de Crăciun, de exemplu. Pentru asta sunt bani și pentru foarte multă publicitate pentru primărie, la televizor”, a spus Maria.

Altă protestatară a precizat că participă la acțiune pentru a-și susține vecinii care nu au agent termic.

Integral pe Stiripesurse