Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Deşi, iniţial, anchetatorii au cerut arestarea preventivă a lui Bogdan Drăghici pentru corupere sexuală a minorilor, în acest moment, președintele T.A.T.A. este cercetat şi pentru o faptă de viol în formă continuată.

Potrivit unor surse judiciare, după obţinerea de noi probe, anchetatorii îl acuză pe președintele T.A.T.A. şi de o faptă de viol în formă continuată. Această faptă se pedepseşte conform Codului Penal cu pedepse cuprinse între 5 şi 12 ani de închisoare, scrie Cancan.

Aceleaşi surse mai spun că ancheta în cazul lui Drăghici scoate la iveală noi şi noi detalii şocante. Mai precis, anchetatorii aşteaptă, în acest moment, noi probe tehnice care ar putea dezvălui şi alte posbile fapte îngrozitoare comise de Bogdan Drăghici.

Anchetatorii au aflat, recent, că șeful T.A.T.A. ar fi avut o atitudine total nepotrivită și faţă de fetiţa unui bărbat care îi solicitase ajutorul profesional, în obținerea custodiei copilei. După arestarea lui Bogdan Drăghici au fost audiați mama vitregă a minorei, dar şi tatăl acesteia, A.S. Procurorii au arătat, potrivit unor surse judiciare, că micuţa le-a povestit îngrozită cum, în iunie 2017, când era la Vâlcea, împreună cu Bogdan