Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Fundația Alexandrion continuă tradiția decernării premiilor Constantin Brâncoveanu International, în Statele Unite. În cadrul galei organizate la Gotham Hall, au fost premiate personalități globale din muzică, arte plastice, arhitectură, culte, medicină, știință și politică. La eveniment au participat sute de persoane din domeniile de vârf ale momentului, confirmând astfel talia mondială a premiilor Constantin Brâncoveanu. Evenimente similare se organizează și în România, unde au ajuns la cea de-a VI-a ediție și de asemenea în Diaspora unde au avut loc până acum ediții în Londra, Munchen și Paris.

Domnul Nawaf Salameh, președintele și fondatorul Fundației Alexandrion și Alexandrion Group, a ținut un discurs la debutul celei de-a doua ediții a galei Premiilor Constantin Brâncoveanu International, prin care a subliniat importanța existenței modelelor de performanță în atenția tineretului, implicarea tuturor în vederea atingerii punctului optim de sustenabilitate și responsabilizarea în creșterea nivelului justiției sociale.

”Numele grupului Alexandrion este legat de responsabilitate, generațiile viitoare și aprecierea oamenilor. De aceea, Fundația Alexandrion organizează acest eveniment pentru a doua oară la New York. […]Prin Premiile Internaționale Constantin Brâncoveanu, Fundația Alexandrion dorește să aducă recunoaștere globală celor care reprezintă adevărații game changeri. Brilianți, inovatori, plini de compasiune – laureații noștri au arătat în toată activitatea lor că problemele sociale au soluții și există întotdeauna un mod mai bun de a milita pentru o cauză, chiar și în fața crizei globale. Îi apreciem pe cei care consideră modelarea unui viitor mai respectuos atât pentru oameni cât și pentru planeta pe care o împărțim” , a declarat președintele Fundației Alexandrion, domnul Nawaf Salameh.

Integral pe Cotidianul