Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Cornel Galeş a încetat din viaţă duminică, la doar 56 de ani, în urma unui tragic accident de maşină produs în Spania. Ca un blestem, acesta s-a stins din viaţă la doi ani şi jumătate de la decesul solistei de muzică populară Ileana Ciuculete. Tragedia nu a impresionat-o însă pe prima lui nevastă, Nela Pintoiu, care a suferit enorm când el a părăsit-o pe ea, dar şi pe fiica lor, Claudia, de dragul Ilenei.

Cornel Galeş a avut o poveste de viaţă demnă de o telenovelă. Acesta a vorbit adesea despre fosta soţie, Nela Pintoiu, însă nu cu drag, căci au fost în mari dispute privind neplata pensiei alimentare pentru fiica lor, Claudia. Contactată de reporterii Click!, după decesul bărbatului, femeia ne-a declarat: ”Noi am divorţat de peste 27 ani şi nu am mai păstrat legătura. Nu l-a interesat niciodată soarta fiicei lui.

Mai mult, a vorbit foarte urât despre noi. Vă rog să nu mă mai deranjaţi. Mulţumesc”. Reporterii Click! au aflat că Nela Pintoiu are un CV impresionant: a fost expert la Şcoala superioară de Aviaţie, a absolvit Liceul ”Ion Creangă” din Bucureşti şi a studiat Aeronave la Institutul Politehnic. A lucrat la Academia de aviaţie şi la Aeroportul Otopeni.

Integral pe Click!