Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Ludovic Orban, premierul României, a transmis, marţi, un mesaj important cu ocazia Zilei Internaţională a Persoanelor cu Dizabilităţi. Șeful Guvernului spune că este nevoie de "o integrare reală, de coerenţă, continuitate şi o abordare unitară" a măsurilor de sprijin acordate persoanelor cu dizabilităţi, astfel încât "acestea să îşi găsească locul potrivit în societate".

„Ziua Internaţională a Persoanelor cu Dizabilităţi este un bun prilej să reafirmăm răspicat mesajul „Oameni egali – Drepturi egale”, prin care, în urmă cu 27 de ani, comunitatea internaţională a dat un puternic semnal de alarmă cu privire la conştientizarea problemelor cu care se confruntă persoanele cu dizabilităţi. Prevenirea discriminării, respectarea drepturilor şi demnităţii acestora sunt obiective în privinţa cărora România a făcut paşi importanţi, dar mai avem mult de lucru pentru a le asigura tuturor acces la o viaţa normală”, a transmis Ludovic Orban.

Integral pe Capital