Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

La 40 de minute distanță de la un comunicat în care se motiva energic achiziția SUV-urilor „puternice”, cu volan îmbrăcat în piele, și multe alte opțiuni costisitoare - unele chiar inutile dacă se iau în considerare precizările din comunicat cu privire la destinația acestor vehicule de către Energetica -, Primăria a revenit cu un altul. În cel din urmă se menționează faptul că Gabriela Firea ar fi sancționat conducerea companiei Energetica și ar fi dispus mai multe măsuri.

În cel de-al doilea comunicat se face referire la reacția Gabriela Firea față de achiziția companiei municipale, pe care nu o consideră necesară. În plus, primarul general al Capitalei spune că a „dispus realizarea unei analize minuțioase a tuturor achizițiilor acestei companii”. Potrivit comunicatului, Firea a cerut remedierea acestei situații, „eventual prin vânzarea lor și achiziția unora mai potrivite pentru domeniul lor de activitate”.

Compania municipală Energetica a cumpărat trei SUV-uri, în condițiile în care mulți bucureșteni nu au apă caldă și căldură, scrie Ciprian Ciucu, consilier general la Primăria Capitalei.

Integral pe Digi24