Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Rezultatele la testele PISA arată "cel mai clar" nevoia de a pune în practică proiectul "România educată" al preşedintelui Klaus Iohannis, afirmă vicepremierul Raluca Turcan, potrivit Agerpres.

"Solicit tuturor partidelor care declară că educaţia este pe primul loc, în special USR, dar şi parlamentarilor altor formaţiuni politice, să susţină Proiectul preşedintelui Klaus Iohannis - 'România educată' ! Dacă nu vom implementa cât mai repede proiectul 'România educată', rezultatele se pot chiar înrăutăţi la următoarea evaluare! Avem obligaţia să asigurăm fiecărui copil şansa la o educaţie de calitate în România!", a scris Raluca Turcan, marţi, pe Facebook.

Vicepremierul a afirmat că s-a ajuns în această situaţie pentru că s-au făcut "schimbări după ureche, heirupiste, generate doar în contextul unor rezultate dramatice la evaluări".

Integral pe România Liberă