Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Un nou caz cutremurător de abuz iese la iveală. Copii de patru ani erau violaţi chiar de părinţiilor, iar actele sexuale erau filmate. Imaginile erau trimise, contra cost, unor cetăţeni americani. Abuzurile, conform procurorilor, ar fi avut loc timp de cinci ani, începând cu 2014, transmite Antena 3.

Vorbim despre fapte precum pornografie infantilă în formă continuată, corupere sexuală a minorilor, viol în formă continuată, dar și agresiune sexuală. Este vorba despre fapte petrecute în 2014 și 2018. Practic, suspecții își exploatau proprii copii ce aveau vârste între 4 și 9 ani.

După cele 19 percheziții făcute în București, Ilfov, Ialomița, Prahova, Iași, Olt și Galați. Putem suspecta că e o rețea care se ocupa cu astfel de fapte. După această acțiune, 15 persoane urmează să ajungă azi la DIICOT. Vorbim despre o acțiune amplă sprijinită de FBI și Europol.

Integral pe Jurnalul Național