Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Niculae Bădălău nu a devenit celebru prin vreo faptă bună, ci prin faptul că a fost hoț de cereale în tinerețe, că s-a pișat (termen di DEX) pe diaspora cu niște maneliști și că a declarat că în afară de 700.000 de români care și-au schimbat domiciliile în străinătate, restul până la 4 milioane plecați afară sunt curve pe bani.

Fosta noră a lui Bădălău a părăsit într-o noapte căminul conjugal acuzând violenţa şi infidelitatea soţului său, iar calvarul în care a trăit timp de un an a trimis-o direct la tribunal, fără cale de răzgândire şi de împăcare între cei doi. Artista s-a stabilit în Agigea, în casa mamei sale, Domnica.

La două luni de când a depus cererea de divorţ cei doi soţi au primit deja o primă decizie care fixează provizoriu domiciliul minorilor şi programul de vizită. Astfel, în data de 7 noiembrie, magistraţii Judecătoriei Bolinitin Vale au decis ca, până la soluţionarea divorţului, cei doi copii să locuiască în Agigea, alături de mama lor, Claudia Pătrăşcanu.

Integral pe CurentulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.