Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Ultimul tur al alegerilor prezidenţiale şi instalarea Guvernului Orban aduc în prim-plan politicieni care ocupă cele cinci poziţii ale Topului politicenilor, realizat de jurnalistul Ion Cristoiu, care semnalează asaltul asupra primarului general al Capitalei, Gabriela Firea.


1331 vizualizări ieri, 09:13

Distribuie:

Top 5 politicienii săptămânii

Locul 5- Ludovic Orban, premierul României

“Pe locul cinci este domnul Ludovic Orban, care nu are încă curaj să îi spună lui Klaus Iohannis că nu vrea anticipate, dar sigur, nu vrea, face acest joc şi mai mult ca sigur va intra într-un conflict pe care după părerea mea în acest război îl pierde din prima zi cu Klaus Iohannis, văzând ce a făcut Klaus Iohannis cu alţii el este o victimă sigură şi dintr-un motiv, e mai greu să influenţezi pe PSD-işti să mănânce pe cineva din afară, dar vă imaginaţi la Ludovic Orban, partidul ăla sunt vreo câţiva care stau acolo prin jurul lui Orban şi zic ia să vedem se clatină un pic şi dacă dau un semn cei de la Cotroceni, semnul nu va fi de la Klaus Iohannis sunteţi de acord... din PNL, liderii din PNL. Vor venii unii din PNL, , adică cutare, sigur şi multe ziare vor face... deci cred că asta domnul Ludovic Orban nu ştie, deocamdată observaţia mea fundamentală, ca premier este că, nici eu nu ştiu ce vrea, adică nu văd un fir roşu a ceea ce vrea el, nu ştiu nu e nici liberal, nu e nici de austeritate, ce spune unu azi, spune domnul Predoiu că nu poate să facă peste noapte recursul compensatoriu, prin asta el vine în şedinţa de guvern şi spune că se poate face, bănuiesc că mâine se duce la Klaus Iohannis şi revine, adică nu văd... la el e un fel de Viorica Dăncilă doi, sunt aceeaşi lipsă de oţel...”, a afirmat Ion Cristoiu.

„ Pe locul patru este doamna Gabriela Firea, care este ţinta numărul unu a tuturor partidelor politice, la ora actuală. Dacă aş fi în locul domnului Ciolacu, mi-aş face ca strategie numărul unu a PSD, apărarea lui Firea. Deci căderea Bucureştiului va fi devastatoare pentru PSD şi din câte văd se lucrează intens şi cu ajutorul Gabrielei Firea, ghilimele spus, la scoaterea ei din joc din alegerile locale, în acelaşi timp ea, nu pot să o înţeleg pentru că ea nu trebuia să se angajeze în bătălia pentru putere, am văzut din PSD că a şi anunţat, ea nu poate să ducă, ori renunţă la al doilea mandat, de acord, şi se concentrează pe bătălia din PSD să ajungă ea şefa PSD-ului, ori se concentrează pe mandat şi atunci are nevoie de partid.

Integral pe GândulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.